Webbhotell & Domän

Vill ditt företag presentera sig digitalt med en egen hemsida?
EyeTea kan hjälpa dig att skapa grunden för din företagswebbplats!

  • Support

Vår supportteam är här för att hjälpa dig. Oavsett om du har frågor om inställningar, tekniska problem eller behöver hjälp med din webbplats, kan du alltid räkna med vår kunniga supportpersonal för snabb och pålitlig hjälp.

  • Administration

Vi tar hand om all teknisk administration så att du kan fokusera på din webbplats eller verksamhet, inklusive hantering av e-postkonton, databaser och mycket mer.

  • Säkerhet

Din säkerhet är vår högsta prioritet. Vi använder avancerade säkerhetsprotokoll och regelbundna uppdateringar för att skydda din webbplats och din data från hot och intrång.

  • Vägledning

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare, erbjuder vi omfattande vägledning och resurser för att hjälpa dig att lyckas online. Från installationsguider till marknadsföringstips, vi finns här för att stödja din digitala närvaro.

Tillförlitliga Webbhotell

www.

När du vill registrera en ny hemsida hjälper vi dig med allt från rådgivning och uppsättning till hosting av din domän. Vi erbjuder pålitliga och säkra webbhotell som tillåter dina besökare att ansluta till din webbplats under dygnets alla timmar. 

Vi genomför dagliga backuper på våra interna serverar som går att återställa efter behov, på så vis går ingen data förlorad.