EyeTea Password Manager

Ett säkert och enkelt sätt att lagra alla dina inloggningar och lösenord

  • Enkelt och effekteivt

Med EyeTea Password Manager kan du generera starka och unika lösenord med ett klick och spara dem säkert. Du behöver inte längre komma ihåg alla dina lösenord eller använda en och samma lösenord för flera tjänster. Tjänsten hjälper dig att organisera och snabbt hitta dina lösenord när du behöver dem.

  • Säker delning av uppgifter

Tjänsten gör det enkelt att dela lösenord eller andra uppgifter på ett säkert sätt. Du kan ge begränsad tillgång till specifika uppgifter och behålla kontrollen över vem som kan se eller använda dem. Detta är särskilt användbart för att hantera gemensamma konton och projekt.

  • Säkerhet i fokus

EyeTea Password Manager använder avancerad krypteringsteknik med AES-256 bit kryptering och PBKDF2 SHA-256, för att säkerställa att dina lösenord och personliga uppgifter förblir skyddade mot hackare och cyberbrott.

  • Vart du än är

EyeTea Password Manager erbjuder synkronisering över olika enheter, vilket innebär att du kan nå dina lösenord och uppgifter från din dator, smartphone eller surfplatta. Detta gör det bekvämt att använda tjänsten var du än är och på vilken enhet som helst.

Få kontroll över dina lösenord

Säkert, enkelt och effektivt

EyeTea Password Manager är en innovativ och säker lösenordshanteringstjänst som är utformad för att hjälpa användare att enkelt och effektivt hantera sina lösenord och öka sin digitala säkerhet. Med EPM kan du säkert lagra och organisera alla dina lösenord och andra känsliga uppgifter på ett ställe, vilket gör det enkelt att komma åt dem när du behöver dem och samtidigt skydda dem från obehörig åtkomst.

Med dess inbyggda lösenordsgenerator kan du skapa komplexa lösenord som är svåra att gissa och knappt möjliga att knäcka.

Tjänsten erbjuder även en automatisk inloggningsoption, vilket sparar tid och möda genom att fylla i dina lösenord automatiskt när du besöker webbplatser.